RAADSLID

TOEKOMST
1) De komende tijd
2) Goede vooruitzichten
3) Kans
4) Morgen
5) Perspectief
6) Verschiet
7) Vooruitzicht

BESTENDIG
1) Aanhoudend
2) Blijvend
3) Constant
4) Duurzaam
5) Eeuwig
6)Niet wisselvallig
7) Joos de Kleijn

Dat ik ooit als moeder op De Kariboe OR voorzitter werd was al spannend. De,, drive,, om Waterdoppers, fruit, gezondheid en bewegen de school in te dragen was mooi. En door Het Smeltfeest in 2015 te doen, denderde ik bij StArt26 naar binnen, eerst om ,,wat toe te voegen ,, maar al gauw als Vicevoorzitter. Dat dit inhoud om Vrijwilliger, Projectleider, Fondsenwerver en Uitvoerder te zijn wist ik niet, maar het is zo leuk! Mijn brein staat nooit stil, alles wat ik verzin wil ik doen, en als ik het voor elkaar krijg voelt het geweldig. Maar dan wil ik ook weer een stapje verder….. Dus nu naast StArt26  in de politiek bij Heemskerk Lokaal. Toekomstbestendig een krachtig woord wat alles omvat waar Heemskerk Lokaal  voor staat en waar ik me graag bij aansluit. Door StArt26  ben ik meer betrokken geraakt bij wat er leeft in Heemskerk, wat er toe doet, de mensen en hun omgeving, het lokale daar wil ik voor gaan. Het hoeft niet groots, als het maar waardevol is, ik heb er alle vertrouwen in!!

E-mail: josedekleijn@heemskerklokaal.nl